top of page
unnamed.png

ZO  WERKT  HET

Met carnaval op de Markt in Sittard betaal je bij alle horecazaken simpel en snel met de Sjpaspas. 

 

1. HAAL JOUW SJPASPAS

Je koopt de pas bij de kassa’s op de Markt en bij de voorverkooppunten. Je betaalt eenmalig € 3,00 (= 1 munt) voor een nieuwe pas. De Sjpaspas is het enige betaalmiddel tijdens carnaval op de Markt in Sittard. 

 

2. OPLADEN gewoon thuis via de Knip App / online, óf bij een van de kassa's

OPWAARDEREN VAN DE SJPASPAS GAAT IN MUNTEN. NIET IN EURO'S.

 

Opwaarderen gaat eenvoudig en snel: ALLEEN MET PIN bij de kassa’s op de Markt of bij de opwaardeerkassa in de meeste café's. Dit staat duidelijk boven de ingang van ieder café aangegeven. Maar opwaarderen kan zelfs nóg makkelijker, gewoon thuis voordat je vertrekt via www.sjpaspas.nl of waar je ook bent met de App (betalen met iDeal). Download via homepage www.sjpaspas.nl . Haal je pas dus snel en vermijd lange wachtrijen bij de kassa. De pas is verkrijgbaar vanaf zondag 12 februari aanstaande bij een aantal café's. 

 

3.  MAKKELIJK TERUGBOEKEN VAN OVERGEBLEVEN TEGOED

Ongebruikte munten die na de carnaval nog op je Sjpaspas staan, zijn vanaf woensdag 22 februari 2023 tot en met vrijdag 3 maart 2023 makkelijk terug te boeken via de website www.mijnkniponline.nl (administratiekosten = 1 munt). Na deze restitutieperiode vervalt eventueel overgebleven tegoed.

bottom of page