top of page
unnamed.png

ZO  WERKT  HET

Met carnaval op de Markt in Sittard betaal je bij alle horecazaken simpel en snel met de Sjpaspas. 

 

1. HAAL JOUW SJPASPAS

Je koopt een GROENE pas bij een van de deelnemende horecazaken op de Markt. Je betaalt eenmalig € 3,25 (= 1 munt) voor een nieuwe (groene) pas, alle nieuwe passen staan op -1 munt dus met de eerste keer opwaarderen wordt de aanschaf verrekend. De GROENE Sjpaspas is het enige betaalmiddel tijdens carnaval op de Markt in Sittard. 

 

2. OPLADEN gewoon thuis via de Knip App / online, óf bij een van de deelnemende horecazaken op de Markt. ER ZIJN GEEN KASSAHOKKEN MEER.

OPWAARDEREN VAN DE SJPASPAS GAAT IN MUNTEN. NIET IN EURO'S.

Opwaarderen gaat eenvoudig en snel: ALLEEN MET PIN tijdens de carnavalsdagen donderdag 8 februari 2024 t/m dinsdag 13 februari 2024 bij de opwaardeerkassa bij een van de deelnemende horecazaken op de Markt. Dit staat duidelijk boven de ingang van ieder café aangegeven.

Maar opwaarderen kan zelfs nóg makkelijker, gewoon thuis voordat je vertrekt via www.sjpaspas.nl of waar je ook bent met de Knip App (betalen met iDeal). Download via homepage www.sjpaspas.nl . Haal je pas dus snel en vermijd lange wachtrijen bij de kassa. De pas is verkrijgbaar vanaf zondag 4 februari bij de meeste café's. Deze kunnen dan ook al online opgewaardeerd worden.

 

3.  MAKKELIJK TERUGBOEKEN VAN OVERGEBLEVEN TEGOED

Ongebruikte munten die na de carnaval nog op je Sjpaspas staan, zijn vanaf woensdag 14 februari 2024 tot en met vrijdag 23 februari 2024 makkelijk terug te boeken via de website www.mijnkniponline.nl (administratiekosten = 1 munt). Na deze restitutieperiode vervalt alle eventueel overgebleven tegoed.

bottom of page